Online training-De ander en ik

Omgaan met ruzies of zwijgen over verschillen

De ander is zo heerlijk anders dan jij. Hoewel... soms is het om gek van te worden, om zo anders te zijn. Je voelt je niet altijd begrepen. Je hebt er wellicht ruzie over. Of je doet steeds consessies voor de lieve vrede.

Je kunt omgaan met verschillen, op een manier die goed is voor jou, je partner, en jullie familie. Hoe? Dat lees je in deze training.

Bestel jouw online training

Deze training bevat psycho educatie en oefeningen van minimaal 10 persoonlijke gesprekken a 750 euro. Aangezien ik bij een online training niet live op je kan reageren, ontvang je een fixe korting op deze training. Je betaalt voor deze training slechts 40 euro.

Je mailt "Ik wil graag de online training De ander en ik." naar psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur een factuur van de training. Je betaalt volgens de factuur, en binnen 48 uur (op werkdagen) ontvang je de online training.

Wil je graag vooraf weten of de training bij je past? Bel me om te overleggen op 06 17 71 27 28. Of maak een intake afspraak om samen de beste aanpak te bespreken.

Contextueel liefdespsycholoog en relatiepsycholoog.
Voor mensen die worstelen met familie of partner relaties.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatiepsycholoog, contextueel hulpverlener in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Dongen Oosterhout Waspik