Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok

Samen in een betrokken gesprek

Het is niet gemakkelijk om een gesprek te beginnen over jezelf. Dat beïnvloed de ander. En niet iedereen is er klaar voor om te gaan met de gevoelens en gedachten die los komen bij zichzelf of de ander.

Een gesprek over de relatie, beïnvloed de ander zelfs nog meer. Al helemaal niet iedereen is klaar om te gaan met nog grotere gevoelens en gedachten die los komen bij gesprekken over de relatie.

Het aller moeilijkste is misschien wel het gesprek over relatieproblemen. Gevoelens en gedachten worden hierbij soms zo groot, dat we onszelf of de ander niet meer herkennen.

Als contextueel relatietherapeut en psycholoog help ik je om het gesprek toch aan te gaan, en de gevoelens en gedachten van jezelf en de ander te verdragen.

Daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Als jullie dialoog vastloopt, onderzoek ik waardoor dat is. En jullie beslissen hoe je dat zelf in de toekomst wil voorkomen.

Het betrokken gesprek voeren?

Voor het plannen van een gesprek samen, kun je me mailen op psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl. Tot snel.Voor mensen die worstelen met relaties.
Als relatiepsycholoog zoek ik naar jouw manier om je relaties zelf te verbeteren.


Psycholoog, relatie en gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener in Drimmelen Made Waspik Dongen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Oosterhout.