Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok Made

Communiceren en verbinding, ook bij strijd

Met de mensen die je dierbaar zijn, deel je lief en leed. Daar gaan soms ruzies mee gepaard. Mensen die dichtbij ons staan, kunnen ons diep kwetsen. Dan kom je er soms samen niet meer uit.
Een relatiepsycholoog kijkt met jullie naar de ruzies, de pijn en de eerste stappen om verder te gaan. Deze stappen kunnen liggen in een andere manier van communiceren en verbinden.

Lees onderstaande artikelen, of neem voor persoonlijke verdieping en snellere verandering contact met me op. Je bereikt me het gemakkelijkste via 06 1771 2728 of psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl

Als liefdespsycholoog praat ik met mensen die zich eenzaam en niet verbonden voelen in hun relaties, zodat zij manieren vinden om hun liefdesleven en relaties met je familie zelf te verbeteren.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatie en gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener en relatiepsycholoog in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Oosterhout.