Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok Made

De relatie met je ouders, broers of zussen

De relatie met je ouders

Je ouders geven je het leven, voeden je op en vormen je. Ook al doen ze hun best, soms doen ze dingen die je als kind niet begrijpt. Zelfs als je volwassen bent. Ik blik samen met clienten terug en vooruit. Om zo te zien wat je nog kunt doen om de band met je ouders te verbeteren.


De relatie met je broers of zussen

Ik vind de band tussen broers en zussen zeer bijzonder. Wanneer je de band met je broer of zus beter wilt begrijpen en verbeteren, dan luister ik graag naar je. Ik maak samen met jou, of jullie, een opstelling over jullie relatie. Voor nog meer inzicht.

Bekijk onderstaande, of voor gezamelijke verdieping; neem contact met me op voor een afspraak. Je bent samen en alleen welkom. Je bereikt me het gemakkelijkste via 06 1771 2728 of psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl


Als liefdespsycholoog praat ik met mensen die zich niet verbonden voelen in hun relaties, zodat zij manieren vinden om hun relaties met familie zelf te verbeteren.


Psycholoog, gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Oosterhout.