Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok Made

Een ander

Je voelt tegenstrijdige en heftige emoties. Hoe is het zo gekomen? Je bent een goed mens met de beste bedoelingen. Hoe herstel je (van) dit?

In een relatie ben je nooit met z'n tweetjes, er lijkt altijd een derde te zijn. In de vorm van een minna(a)r(es), een therapeut, een kind, je omgeving, of je tijdsgeest. Wie of wat staat er werkelijk tussen jou en je partner?

Als relatiepsycholoog nodig ik jullie of jou uit je hart te luchten en te vertellen wat er door je heen gaat. Vandaar uit help ik je verder te denken en te leven.

Lees onderstaand artikel, of neem contact met me op om een punt te zetten achter deze situatie. Je bereikt me het gemakkelijkste via 06 1771 2728 of psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl


Als liefdespsycholoog praat ik met mensen die zich eenzaam en niet verbonden voelen in hun relaties, zodat zij manieren vinden om hun liefdesleven en relaties met je familie zelf te verbeteren.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatiepsycholoog, relatie en gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Oosterhout.