Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok Made

Teveel liefde geven

Er zijn mensen die veel liefde geven. Bij problemen in de relatie geven ze als oplossing nog wat meer liefde. Ze hebben genoeg liefde in zich voor twee! Maar wat als de moeilijkheden hierdoor niet minder worden, of zelfs groter worden? Dan lijkt houden van ineens niet meer genoeg, maar juist teveel.

Problemen worden duidelijk wanneer je steeds op hetzelfde type valt. Of wanneer je merkt dat jij meer aan je partner geeft, dan je partner aan jou. In dat geval is het goed om eens te praten met een professional. Samen kijken we naar jouw liefdesstijl en de hoeveelheid liefde die je geeft. Samen vinden we antwoorden.

Lees onderstaande artikelen over houden van en hechting, of neem contact met me op voor een afspraak. Met een persoonlijk gesprek kom je sneller tot veranderingen. Je bereikt me het gemakkelijkste via 06 1771 2728 of psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl

Vind je eigen manier om je relaties zelf te verbeteren.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatie en gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener en relatiepsycholoog in Made Oosterhout Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonkveer Raamsdonk.