Online training - Lust Liefde Loslaten - Zelfafbakening

Stel fijne grenzen

Waar houdt de ander op en waar begin jij? Soms zijn mensen in hun relatie zo verweven in elkaar, dat het niet meer duidelijk is wie ze zelf zijn. Dat is heel romantisch en veilig in het begin. Later zorgt het vaak voor irritatie en benauwdheid.
Wie ben je? Wie is de ander? En wat is het verschil?
Met deze online training leer je te kijken naar jullie grenzen. Zo krijg je weer lucht in je relatie. Neemt de passie toe. En neem je niet meer de emoties van de ander over.

Bestel jouw online training

Deze training bevat psycho educatie uit een persoonlijk gesprek a 75 euro. Aangezien ik bij een online training niet live op je kan reageren, kost de training slechts 10 euro.

Niet clienten mailen: "Ik wil graag de online training Lust Liefde Loslaten - Zelfafbakening" naar psycholoog@psycholoogmirellabrok.nl. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur een factuur van de training. Je betaalt volgens de factuur, en binnen 48 uur (op werkdagen) ontvang je de training digitaal.

Contextueel liefdespsycholoog en relatiepsycholoog.
Voor mensen die worstelen met langdurige relaties.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatiepsycholoog, contextueel hulpverlener in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Waspik Dongen Oosterhout