Contextueel relatietherapeut en psycholoog Mirella Brok te Made

Mensen gaan elke 6 maanden naar de tandarts om te voorkomen dat hun gebit verslechtert, ze onderhouden hun auto met een grote beurt, en maken zich mooier bij de schoonheidsspecialist.

Wat doe je om je relaties te onderhouden?

In onze gesprekken staan je relaties centraal. Samen kijken we hoe je het beste uit jezelf en je relaties haalt. 55% van mijn cliënten heeft minder dan 6 gesprekken met mij nodig om daarna zelf verder te groeien. Je bent welkom alleen, met je partner, met familieleden of goede vrienden. Ontmoet me voor een sessie in Made of via Skype.

Prijslijst vanaf januari 2018:
Individuele- of koppeltherapie tot 18.00 uur = 79 euro
Individuele- of koppeltherapie na 18.00 uur of op zaterdag = 89 euro
Een sessie voor het gezin = 89 euro

De prijzen zijn voor een sessie van 60 minuten. Langere en kortere sessies zijn mogelijk. De prijs is dan evenredig. Bij koppel en gezintherapie ontvangen de (ex)partners of ouders beiden een factuur voor 50% van de sessieduur.

Let op per 1 januari 2019 stijgen de prijzen.

Dankzij mijn lidmaatschap bij het NVPA worden ook in 2018 bij het juiste aanvullende pakket, uw kosten gedeeltelijk door de zorgverzekering vergoed. In gesprek met de verzekeraar noem je best mijn AGB code zorgverlener: 94 101958 AGB code onderneming 94 062677

Wil je een afspraak maken, of heb je vragen? Neem dan contact op via 06 1771 2728 of psycholoog@psycholoogmirellabrok.nlAls contextueel liefdespsycholoog werk ik met mensen zodat zij hun manier vinden om hun liefdesleven en relaties met familie te verbeteren.


Psycholoog, liefdespsycholoog, relatie en gezinshulpverlener, contextueelhulpverlener, systemisch hulpverlener en relatiepsycholoog in Made Drimmelen Terheijden Wagenberg Lage Zwaluwe Hooge Zwaluwe Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonkveer Oosterhout.